Хіти тижня. Шахрайство, на котре влада так довго не звертала уваги: Українка, що віднесла заощадження до піраміди B2B Jewelry, у відчаї порізала собі вени в офісі злочинної компанії (відео 16+)

За даними СБУ організатори фінансової піраміди обдурили понад 600 тисяч осіб.

Як повідомляли Патріоти України, 27 серпня СБУ блокувала діяльність фінансової піраміди, організатори якої привласнили 250 мільйонів доларів. Молода жінка, що довірила величезну як для неї суму шахраям з B2B Jewelry порізала собі вени прямо в офісі злочинної компанії. Про це повідомляють в Telegram-каналі «Труха.Харків», зазначають Патріоти України.

У мережі з’явилися криваві кадри з місця подій. Відчайдушна жінка порізала собі вени на очах у працівників B2B Jewelry. Вона просила покликати охорону, вирішивши так привернути увагу.

B2B Jewelry – мережа ювелірних магазинів, які залучали клієнтів перспективою виплат величезного кешбеку. Гроші капали людям щотижня на картку протягом року після покупки.

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...