Хіти тижня. "Шанувальник Росії" розгромив меморіал герою Небесної сотні у центрі Києва (фото)

Меморіал герою Небесної сотні Сергію Нігояну знаходиться на вул. Грушевського.

У Києві чоловік розгромив меморіал герою Небесної сотні Сергію Нігояну. Про це у Facebook координатор С14 Сергій Мазур, передають Патріоти України.

"Меморіал героя Небесної сотні Сергія Нігояна розбитий. Розбиті лампадки, розірвані прапори, розкидані квіти, шини та бруківка. Вандала вже затримали. Як не дивно ним виявився прихильник Росії. Ним займається поліція", - написав Мазур.

Мазур також закликав жителів міста принести до меморіалу свіжі квіти і нові лампадки. Меморіал знаходиться на вул. Грушевського.

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...