Хіти тижня. Щасливчики: Вчені назвали групу крові, володарі якої мають стійкий імунітет

Група крові людини має прямий вплив на здоров'я людини, на її переваги в їжі та схильності до тих чи інших захворювань. Вчені з США провели дослідження і назвали групу крові, володарі якої мають найбільш стійкий імунітет і відмінне здоров'я, передають Патріоти України.

Перша група крові

Як показують дослідження, синтез інтерферону досягає у володарів цієї групи крові майже 80%. Цей показник показує реакцію організму на інфекцію. Люди з першою групою крові знаходяться на третьому місці по стійкості імунітету.

Друга група крові

Володарі цієї групи крові мають невисокий рівень синтезу інтерферону – всього 40%. Захисні реакції у таких жителів Землі дуже слабкі й вони більше за інших схильні до різних захворювань.

Третя група крові

У представників з третьою групою крові рівень синтезу інтерферону досить високий – до 91%. Вони на думку вчених, займають друге місце за силою імунітету і можуть впоратися з багатьма серйозними захворюваннями.

Четверта група крові

За даними дослідження, власники четвертої групи крові є найсильнішими в плані здоров'я людьми. У них рівень синтезу інтерферону високий – до 92%. А це значить, що люди з такою групою найбільш стійкі до вірусів і бактерій.

Вчені відзначають, що всі дані дослідження відносні й на загальне здоров'я людини впливає ще багато факторів: спадковість, спосіб життя, екологія.

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Ірина Фаріон розповіла про свою «співпрацю» з комуністичним режимом і про те, як, разом зі своїм вчителем, намагалася «розвалити комуністичну партію з середини». В інтерв’ю «Українським новинам» Ірина Фаріон розповіла про своє комуністичне минуле. За ї...

Знайшла вихід: Суддя Деснянського суду Києва вирішила мобілізуватися й попросила ВРП зупинити справу щодо її п'яного водіння

середа, 17 квітень 2024, 23:06

Суддя Деснянського суду Києва Світлана Колегаєва вирішила мобілізуватися, але просить зупинити справу щодо її п'яного водіння. Про це пише Центр протидії корупції, передають Патріоти України. У ЦПК нагадали, що влітку 2021 року Світлана Колегаєва на за...