Хіти тижня. Ще й сердечки намалювали: У "ЛНР" діти на будівлі школи написали "Слава Україні" (фото)

Напис зроблено чорною фарбою, букви дуже великі і займають майже половину стіни.

Жителі тимчасово непідконтрольного українському уряду Краснодона (Луганська область) написали на будівлі школи «Слава Україні». Фото з місця подій опублікували в соціальних мережах місцеві жителі, передають Патріоти України 30 травня 2020 року.

За їхніми даними, чітко видно, що напис зроблено дітьми. «Краснодон 29.05. Видно, что школота писала! Кто там говорил, что там сплошные предатели и надо отрезать!!!» — пишуть коментатори в соцмережах.

Напис зроблено чорною фарбою, букви дуже великі і займають майже половину стіни. Поруч зі словами «Слава Україні» намальовані сердечка.


І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...