Хіти тижня. "Ще ніхто не покинув нашої реанімації інакше, як у сумці для тіла", - медсестра із Нью-Йорка

Від коронавірусу вмирають не тільки літні люди, а й молоді в добрій фізичній формі.

Медсестра із Нью-Йорка Александра Масіас 7 квітня у Facebook розповіла про катастрофічні наслідки епідемії коронавірусу в місті, передають Патріоти України.

"Я працюю в тимчасовому відділенні інтенсивної терапії вже протягом кількох днів, бо не було інших медсестер, які б обслуговували цей район. Недостатньо персоналу, навіть якщо до нас щодня прибувають нові люди, недостатньо досвідченого персоналу (бо хто може бути досвідченим для такого рівня хворих?!), бракує запасів", – написала вона.

За словами жінки, "ще ніхто не покинув її відділення інакше, як у сумці для тіла". "Я бачила, як пацієнти прибувають у наше відділення ще не на седативних і не вентильовані, але зі значними дихальними розладами та залякані. Я пояснювала їм, що COVID-19 робить із їхнім тілом, які ризики інтубації, і чула, як ці люди востаннє телефонували членам своєї родини перед інтубацією", – розповідає Масіас.

Медсестра додала, що найгірше – чути, як дзвонять телефони вже померлих пацієнтів. "Це найгірше – слухати, як дзвонять телефони, знаючи, що хтось телефонує й молиться, щоб вони відповіли ще раз. Ці люди не старі. Вони молоді. Багато без медичних проблем. Сильні люди, у добрій фізичній формі. Ті, хто навіть працював на п'яти роботах водночас, доки COVID-19 не спустошив їхні тіла. Цей вірус убиває людей", – зазначила вона.

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...