Хіти тижня. "Ще одна матрьошка, мля...": Українська співачка розгнівала прихильників

Maruv спровокувала новий скандал в мережі через свої онлайн виступи.

Українська співачка Maruv, яка співпрацює з російським музичним лейблом, опинилася в центрі скандалу через те, що вирішила влаштувати онлайн-концерт у соцмережі Вконтакте, заблокованій в Україні через массу російської пропаганди, передають Патріоти України.

Українські шанувальники були розгнівані, що співачка раптово "забула" про цей факт.

"Сьогодні увечері побачимося", - пише Maruv в Instagram і публікує постер з лейбою ВК.

Ситуацію посилює те, що Maruv регулярно гастролювала в Росії, і на момент оголошення карантину була в цій країні. Коли вона схопилася, і вирішила повернутися на карантин в Україну, виявилося, що це можна зробити тільки через піші/автомобільні КПП, а представник України вже нічим їй не може допомогти.

Maruv спробувала звинуватити Україну у зраді, але у відповідь їй посипалися звинувачення в гастролюванні в Росії, яка окупувала Донбас і Крим.

"ВК в Україні не працює, ти не знала, є й інші джерела, де можна провести онлайн концерт, адже твоя аудиторія і в Україні є, українка!", "А я в Україні, як подивитися?", "Тьху ти! Ще одна матрьошка мля..... А я так сподівалася", "а чому я повинен використовувати ВПН, щоб послухати нашого українського артиста? Є Інстаграм, Ютуб є. Ніхто зі знайомих не використовує дану соціальну мережу.", "так при тому, що у неї є аудиторія тут в Україні, в її рідній країні і що якщо вона проводить онлайн концерт, то доступ повинен бути для всіх!", - пишуть в коментарях.

В Україні засуджені зможуть служити в ЗСУ навіть офіцерами, але є умова: У Раді пояснили механізм

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:44

Генеральним штабом Збройних сил спільно з Міноборони та Мін’юстом було розроблено законопроєкт про можливість мобілізації засуджених. Документ передбачає обов’язкову згоду не лише самих в’язнів, а й командирів частин, де будуть створені такі окремі спе...

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...