Хіти тижня. Ще один мобільний оператор з'явився в Україні

Компанія Атлантіс Телком отримала міжнародний код ідентифікації мережі рухомого (мобільного) зв’язку MNC 10 на території міста Київ та Харківської області та стала дев’ятим зареєстрованим в Україні мобільним оператором.

Компанії Атлантіс Телеком є провайдером IP-телефонії та працює на інфраструктурі хмарних рішень, передають Патріоти України з посилання на рішення Національної комісії з питань регулювання зв’язку та інформатизації.

Крім коду мобільної мережі має свій код в номерному ресурсі – 0894. Атлантіс Телеком має свій внутрішній месенджер для передачі файлів між абонентами.

Компанія стала дев’ятою разом з такими операторами, як Київстар, Vodafone Ukraine, lifecell, Укртелеком, ТриМоб, PEOPLEnet, Інтертелеком та Vega.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...