Хіти тижня. Ще ті "пристрасті": Український ведучий побився з африканським племенем на Занзібарі (фото)

На зйомках реаліті "У кого більше" ведучий Макс Узол встряв у бійку з місцевим населенням Занзібару, передають Патріоти України.

Так, телеведучий влаштувався на роботу охоронцем в один з готелів, але в перший же робочий день на нього чекав неприємний сюрприз.

"Виявляється, охоронці там незвичайні. На Занзібарі на цю посаду беруть зазвичай хлопців з племені масаї. Вони високі, жілясті, сильні, витривалі і, головне, мають право носити зброю. Зброєю в них служать палиці, кийки, і це вважається нормальним", – пояснив Узол.

Ведучому довелося вбратися в національне вбрання – червоно-чорні покривала, які нагадують халат. А також йому видали так звану зброю.

"Я вийшов працювати. Спочатку було дуже прикольно. Познайомився з туристами, які там відпочивали. Жінки, до речі, запропонували мені інтим за гроші. Я був шокований, але виявилося, що це абсолютно нормально. У Занзібарі поширений секс-туризм. Особливо славляться наданням таких послуг саме хлопці-масаї. Я одразу відмовився і пішов далі. І тут почалося найцікавіше. На нашу територію прийшли працювати інші масаї. Мої колеги хотіли йти з ними битися, але я вирішив проявити талант дипломатії і домовитися. "Вдалося" – подумав я, коли іноземці пішли. Але за пару хвилин – несподіванка. Вони повернулися вже більшою, агресивнішою компанією. Без бійки не обійшлося. Виявляється, про спокійне вирішення конфліктів тут не чули, помахати палицями – це обов'язково", – поділився пережитими емоціями Макс. Він додав, що бився один проти трьох м'язистих африканців.

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...