Хіти тижня. Ще зовсім молодий: ​У Києві в страшній ДТП розбився відомий діджей (фото)

У Києві внаслідок аварії на мотоциклі помер відомий діджей Олександр Лісогор під псевдонімом Gabber. Про це написав друг загиблого Денис Нічога на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Трагедія сталася в четвер, 1 серпня, на проспекті Перемоги біля станції метро "Святошин". Саша їхав на мотоциклі і рухався в своїй смузі, однак його "підрізав" автомобіль. В результаті цього сталося зіткнення. Лісогор помер у лікарні в операційній.

"Його сьогодні не стало. Потрапив в аварію на мотоциклі, злетів, його переїхала машина. Перелом грудей і таза. Відвезли в операційну. Там і помер", - написав Нічога.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...