Хіти тижня. "Що то було? Мабуть, НЛО...": Над Києвом пролетіло відразу 17 "непізнаних літаючих об'єктів" (відео)

В мережі зазначають, що швидше за все на камеру потрапили супутники Ілона Маска.​

У ніч на четвер, 23 квітня, над Києвом пролетіло відразу 17 "непізнаних літаючих об'єктів". Відповідне відео зняв журналіст Олександр Гончаров, передають Патріоти України.

"15 з них летіли в одному горизонтальному напрямку, а два летіли вертикально. Вогні не мерехтіли і були дуже схожі на зірки, однак рухалися з дуже високою швидкістю. Онлайн карта супутників показала проліт одного супутника над Києвом в цей час", - відзначає він.

У коментарях до відео пишуть, що швидше за все на камеру потрапили супутники проекту Starlink, який реалізується компанією SpaceX Ілона Маска.


На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...