Хіти тижня. Що у Кремля на умі, те у дурних рашистів на язиці: "Я готов убивать украинцев, а потом возьмемся за Беларусь", - російський терорист "ДНР" (відео)

Одіозний російський окупант з позивним "Грант" спробував пояснити в інтерв'ю пропагандистам, з якою метою приїхав в чужу країну вбивати українців.

Російський найманець Антон Горохов на прізвисько "Грант" пояснив, навіщо приїхав на Донбас вбивати громадян України, передають Патріоти України.

"Для меня население Украины – "Малороссии", население России – "Великороссии" и Белоруссии, являются неотъемлемой частью одной "русской нации" восточно-славянской. И я никогда не разделял эти три страны", - видає зазомбований пропагандою сепаратист.

Більш того, він називає білорусів і українців "ресурсами" для існування Росії, яких можна вбивати, якщо вони не згодні підкорятися Кремлю. "Необходимо, в первую очередь, большое население, большая нация. Поэтому Украина — это еще "40 миллионов русских", Белоруссия еще "10 миллионов русских", - додав Горохов.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...