Хіти тижня. Що замовчує кремлівська пропаганда: Вода зносить цілі будинки (відео)

Число загиблих під час повені в Іркутській області збільшилося до 16 осіб.

В інтернеті оприлюднили відео, на якому зафіксовано потоп в Іркутській області Російської Федерації - потужний потік води зносить навіть будинки. Відповідний ролик розміщено на сторінці Вал Мішель у Twitter, передають Патріоти України.

"По путінському телеку сказали, що це "зона підтоплення". Коли цілі будинки проносить під 10-метровим мостом, це "підтопило". А коли обвалюється пів-будинку в Магнітогорську, це "хлопок газу". Путінський новояз бл*дів-пропа****онов", - йдеться у підписі до відео.

"Коли вогняні камені посиплються з небес, вони розкажуть про невеликі опади і мінливу хмарність", "Коли літак впав - жорстка посадка, коли пожежа - це загоряння", "Пекло на Землі", - пишуть в інтернеті.

Варто зазначити, що число загиблих під час повені в Іркутській області збільшилося до 16 осіб. Доля ще кількох осіб невідома, пише ТАСС. У лікарнях перебувають 153 постраждалих, у тому числі дитина.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...