Хіти тижня. Щоб подолати юнацькі комплекси: Канадська бабуся має біцепси обхватом більше, ніж у 43 сантиметри (фото)

Мати 23-річної Кейлі і 21-річної Кортні, і бабуся трьох онуків у віці від року до трьох років, до цих пір бере участь в змаганнях, займаючи призові місця.

48-річна мешканка канадської провінції Онтаріо Робін Хіллс в юності була дуже сором'язливою. Щоб подолати свої комплекси, Робін зайнялася бодібілдінгом. Вона тренувалася по шість разів на тиждень. І накачала собі біцепси обхватом більше, ніж в 43 сантиметри. При цьому, як повідомляє Daily Mail, Робін народила двох дітей. І отримала роботу тюремного наглядача, передають Патріоти України.

Мати 23-річної Кейлі і 21-річної Кортні, і бабуся трьох онуків у віці від року до трьох років, до цих пір бере участь в змаганнях, займаючи призові місця. Дочки і внуки приходять вболівати за неї.

Жінка стверджує, що бодібілдинг допоміг їй розвинути впевненість в собі. І їй дуже подобається її тіло. Хіллс каже, що дуже рідко чує негативні коментарі на свою адресу - як в соцмережах, так і в реальному житті. Вона сподівається бути прикладом для інших мам і бабусь, а також для молодих дівчат, яких закликає робити те, що їм подобається, і не звертати уваги на чужу думку.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...