Хіти тижня. Щоб врятувати дівчинку 8 британських спецпризначенців вступили в бій проти 100 бойовиків ІД

Спецпризначенці вирішили не залишати виживших після вибуху мирних жителів і вели перестрілку з бойовиками протягом 6 годин.

Британські спецпризначенці Королівського військово-морського флоту влаштували перестрілку з сотнею бойовиків терористичної організації «Ісламська держава» заради порятунку афганської сім’ї з маленькою дівчинкою, зазначають Патріоти України.

За інформацією видання, це сталося, коли 8 спецпризначенців почули вибух під час патрулювання. Прибувши на місце події, вони побачили підірвану машину: бомба спрацювала, коли над нею їхав автомобіль з афганської сім’єю. Один з дорослих загинув на місці, а маленька дівчинка отримала поранення.

У загоні був медик-травматолог, який негайно став допомагати дівчинці і зупинив кровотечу. Потім на патруль напали, і бійцям довелося з боєм відходити в покинутий комплекс будівель.

Спецпризначенці вирішили не залишати виживших мирних жителів і вели перестрілку з бойовиками протягом 6 годин, чекаючи ночі, бо це було єдиним шансом скористатися приладами нічного бачення і отримати необхідну перевагу.

Після настання темряви британські спецпризначенці організували хибну атаку з іншого боку і змусили бойовиків повірити, що вони оточені. Завдяки цьому вдалося відійти та вивести цивільних без втрат.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...