Хіти тижня. Щось неймовірне! Трюк японки з яблуком підірвав мережу (відео)

У мережі з'явилося відео, на якому дівчина без зайвих зусиль голими руками розділила яблуко на дві рівні частини. Запис у Twitter з відеороликом набрав майже 170 тисяч лайків і понад 40 тисяч ретвітів, передають Патріоти України.

На ньому дівчина тримає яблуко, на яке натискає двома долонями протягом 10 секунд. Плід поступово розділяється на дві частини. Наприкінці вона демонструє, як успішно поділила фрукт навпіл. "Приголомшливо! Люблю таке з'єднання сили розуму і фізичної сили", – написав один із користувачів.

У коментарях японці розповіли, що були здивовані, дізнавшись, що яблуко можна вручну поділити на половинки. Деякі юзери спробували повторити трюк, але жодному це не вдалося. Один із них показав свій результат у коментарях до посту.

Пізніше авторка оригінального відео поділилася радістю від того, що багатьом сподобався її ролик. За її словами, від ранку її телефон розривався від повідомлень. Вона наголосила, що після зйомки з'їла поділене яблуко. Дівчина також жартома додала, що вважає себе "горилою" через таку фізичну силу.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...