Хіти тижня. Шестеро людей у масках: У Сумах посеред ночі викрали полковника ЗСУ (фото)

Невідомі пред'явили сторожу-вахтеру посвідчення співробітників СБУ і запитали де проживає командир військової частини 7045.

У ніч на четвер, 24 вересня, шестеро озброєних людей в масках викрали главу сумського військкомату, полковника ЗСУ Юрія Полоуса. Про це повідомили Vesti.ua, посилаючись на власне джерело в Нацполіції, передають Патріоти України.

У поліцію по спецлінії "102" надійшла інформація, що люди в масках зі зброєю перелізли через паркан і проникли на територію Сумського національного аграрного університету на вулиці Кондратьєва, 160. Невідомі пред'явили сторожу-вахтеру посвідчення співробітників СБУ і запитали де проживає командир військової частини 7045 (117-я окрема бригада територіальної оборони) полковник ЗСУ Юрій Полоус.

Після цього вони прийшли в кімнату гуртожитку, в якій проживав полковник. Через деякий час його вивели зі зв'язаними руками, посадили в автомобіль і відвезли в невідомому напрямку. З 02:00 у Сумах був введений план-перехоплення. На місце події прибуло керівництво обласної поліції.

У 2017-2018 роках Юрій Полоус брав участь в операції об'єднаних сил, як командир пошукового відділення групи "Евакуація 200" і займався пошуком і транспортуванням тіл загиблих бійців ЗСУ. Також, група проводила ідентифікацію тіл і пошук рідних і близьких загиблих. У 2019 Полоус отримав нагородний лист з присвоєнням звання "Народний Герой України" - за виконання важливої місії - розшук і повернення тіл загиблих на батьківщину.

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...