Хіти тижня. Шість років страждань і сумний фінал: Померла "Міс Європа-2014" (фото)

"Міс Європа-2014", сербська модель Діяна Мілойковіч, померла у віці 33 років. За даними The Mirror, красуня тривалий час боролася з раком, але той виявився сильнішим за неї, повідомляють Патріоти України.

Уточнюється, що реабілітації та лікування тривали шість років, протягом яких Мілойковіч активно вела свою сторінку в Instagram і ділилася з шанувальниками досвідом. У неї діагностували інвазивний рак матки. Метастази вразили й інші органи.

Стан Діяни різко погіршився влітку 2019 року. Їй терміново знадобилося переливання крові, але процедура не допомогла, і дівчина померла 22 липня.

Її колишній хлопець Стефан Карич всіляко підтримував під час боротьби з раком, не дивлячись на те, що вони розлучилися. Молодий чоловік поголився на лисо на знак солідарності та вибив тату з її обличчям. Після звістки про смерть моделі він написав зворушливий пост, в якому згадав, якою чудовою людиною була Мілойковіч.

"Дякую за всі дні, проведені з тобою, дякую за кожну посмішку, за кожну сльозу, за кожен добрий ранок і ніч! Я ніколи не забуду тебе і не перестану любити тебе в іншому житті, я в цьому впевнений", – написав він.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...