Хіти тижня. "Шкода людей, які тут живуть": Відома російська чемпіонка не може отямитись після поїздки до окупованого Криму

Фігуристка зізналася, що довго не хотіла писати поганий пост про Крим, проте поїздка на півострів її "добила остаточно".

Чотири з половиною години знадобилося на подолання стокілометрової дороги від Ялти до Нового Світу, уздовж якої розташовувалися населені пункти, які вразили моторошною бідністю. Крім того, немає ніякої інфраструктури ні для місцевих жителів, ні для туристів в анексованому Криму. Таким побачила Крим відома російська фігуристка, чемпіонка Європи в парному катанні Олександра Бойкова. Вона написала в Instagram, що спочатку не хотіла писати негативний відгук про свою поїздку до Криму, але подорож з Ялти до Нового Світу, коли стокілометрову відстань довелося долати 4,5 години, стало останньою краплею, що переповнила чашу терпіння, передають Патріоти України.

Бойкова також написала, що її вразила жахлива бідність містечок, через які довелося проїхати під час цієї поїздки. "Чесно кажучи, стає шкода тих людей, які в них живуть", - написала фігуристка.

Написала вона і про те, що на окупованому півострові "немає ніякої інфраструктури і місцевим жителям, а тим більше туристам, там просто нема чим зайнятися". "Ось ти живеш на березі моря, і, здається, що краще нічого і не уявити. Але та розруха і бідність, що панують в цих краях, просто відштовхує і викликає жаль. Немає ніякої інфраструктури, і місцевим жителям, а тим більше туристам, там просто нічим зайнятися", - пише спортсменка.

Фігуристка закликала російську і окупаційну "влади" Криму "навести порядок".

Але головне залишилося, так би мовити "за кадром". Те, що бачила і про що написала російська фігуристка, - наслідок політики Росії і окупаційної "влади", адже в 2014 році Росія обіцяла зробити з Криму "рай на землі", але насправді маємо занепад і розруху. І навіть все більше кримчан зараз визнають, що до окупації півострів жив значно краще.

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...