Хіти тижня. Шкода, що я народився в такій країні: Скандальний український боксер зробив гучну заяву про Україну

Український боксер Іван Редкач в різкій формі відповів на критику з боку вболівальників після поразки в бою з американцем Реджі Прогрейсом. Про це боксер написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Нехай всі кажуть що завгодно, комісія знає краще, для цього вона й існує. Я не дивлюся за всіма, усі вже мої гроші порахували і витратили, або вже знають, як будуть витрачені. Мені шкода, що я народився в такій країні, де люди живуть злі і заздрісні, меркантильні. Не всі, але більшість", - написав Редкач, відповідаючи відомому коментатору боксу В'ячеславу Поночовному.

Нагадаємо, що в шостому раунді американець завдав удар Редкачу в корпус, після чого українець впав на канвас, довгий час корчився від болю, і не зміг піднятися. Редкач всіляко демонстрував, що Прогрейс вдарив його в пах, але на повторі видно, що удар припав в бік. Редкача забрали з рингу на ношах, а рефері зафіксували перемогу Прогрейса технічним нокаутом. Багато фанатів розкритикували Редкача, вважаючи, що він симулював травму.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...