Хіти тижня. "Шо ты, бл*дь, несешь!": Відома українська телеведуча "рознесла" терориста, який хотів влаштувати війну в Бердянську (відео)

Журналістка Яніна Соколова різко висловилася про терориста, який закупив понад тисячу одиниць зброї, щоб "захищати" пам'ятник Леніну в Бердянську Запорізької області. У новому випуску свого шоу "Вечір з Яніною Соколовою" вона прокоментувала пропагандистський випуск новин, де показали чоловіка, передають Патріоти України.

За словами терориста, після інформації про майбутній демонтаж пам'ятника Леніну в місті, "небайдужі громадяни Бердянська" зібралися і почали "чергування" для його захисту. Однак, як розповів терорист, він потрапив в полон до "майдаровців".

"Само по собі назріло питання, що треба захищати себе, захищати свої сім'ї. І було вирішено привезти зброю. Близькі за духом товариші з Криму допомогли нам. СБУ звичайно переграла, тому ми потрапили в засідку", – розповів він.

Соколова зазначила, що терориста обміняли в грудні 2019 року. "Шо ти бл*ть несеш! Ти, г*андон, через пам'ятник Леніну вирішив завезти в мирне місто зброю? Скільки там у тебе в посилочці було? 88 автоматів Калашникова, 24 гранатомета, 900 гранат, 20 тисяч набоїв. У травні? Коли до Бердянську в дитячі табори з'їжджаються відпочивати тисячі дітей. Через ср*ну бронзову болванку? Шо ти за мр* зь така? Ти в своєму рідному місті був готовий війну почати? Яка така смертельна небезпека тобі загрожувала?" – сказала Соколова.

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...