Хіти тижня. Шокуючі кадри: У мережі показали, як виглядали легені померлого від коронавірусу

Незважаючи на зусилля медиків, пацієнт помер через тиждень.​

У мережі з'явилися шокуючі рентгенівські знімки і скани комп'ютерної томографії з зображенням легких хворих коронавірусів, який став причиною пандемії. Зокрема, радіологічне суспільство Північної Америки (Radiological Society of North America) опублікувало знімки легень 44-річного жителя Китаю, який працював на ринку в Ухані (звідки, як вважають, почала поширюватися епідемія) і який помер від COVID-19, передають Патріоти України.
На фото видно, що з часом збільшуються білі плями в нижній частині дихальних органів. Радіологи називають це симптомом «матового скла». Він відображає різні патологічні зміни в легеневій тканині.
Як підкреслює видання Daily Mail, на фото помітно як присутність рідини в легенях чоловіка поступово стає все більш виразною - від першого зображення A до останнього F.Китаєць потрапив до лікарні в грудні 2019 року - після того, як у нього протягом двох тижнів спостерігався сильний кашель і висока температура. Лікарі діагностували пневмонію і гострий респіраторний дистрес-синдром. Незважаючи на зусилля медиків, пацієнт помер через тиждень.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...