Хіти тижня. "Шоу Олі і Каті": Фреймут та Кухар влаштували батл на "Танцях з зірками" і отримали "на горіхи" від користувачів мережі (відео)

Знаменитості продемонстрували кілька балетних рухів під пісню "Адажіо" з "Лускунчика".

Під час восьмого ефіру шоу "Танці з зірками" телеведуча Ольга Фреймут та суддя проєкту Катерина Кухар виконали спільний номер і нарвалися на критику в мережі. Так, під час сьомого випуску Фреймут запропонувала Кухар вийти разом на паркет – танцівниця прийняла її виклик. Знаменитості продемонстрували кілька балетних рухів під пісню "Адажіо" з "Лускунчика". Відповідне відео було опубліковано на офіційній сторінці програми в Youtube, передають Патріоти України.

Шанувальники шоу бурхливо відреагували на батл між Фреймут і Кухар. У коментарях під відео вони стали писати, що виступ знаменитостей – "повна х*рня", яку неможливо навіть назвати танцем.


Обмеженням бути? Україна працює над внесенням Telegram в перелік цифрових платформ, які підлягають регуляції

вівторок, 30 квітень 2024, 14:44

Голова Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Ольга Герасим'юк вкотре порушила питання необхідності регулювання роботи Telegram в Україні. На її думку, офіційні державні організації мають бути поза Telegram, передають Патріоти Україн...

Отримали бойові повістки, але в ТЦК не з'явилися: Стало відомо, як суд покарав ухилянтів з Харкова

вівторок, 30 квітень 2024, 14:28

У Харкові суд засудив двох чоловіків до ув'язнення за ухилення від мобілізації. У ході судового розгляду з'ясувалося, що вони отримали бойові повістки, але не з'явилися до територіального центру комплектування, передають Патріоти України. Тому найближ...