Хіти тижня. "Штик мені в ж*пу!": Російський співак зобразив десантника-гея, чим неабияк розлютив екскомандувача ВДВ

Кіркорову порадили видалити відео і вибачитися «для свого ж блага», бо «десантника може образити кожен, але не кожен встигає вибачитися».

Російський співак Філіп Кіркоров зняв гумористичне відео, в якому зобразив десантника-гея, а глава комітету Держдуми з оборони Володимир Шаманов, який раніше був командувачем Повітряно-десантних військ, тепер вимагає від нього вибачень, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

У відеоролику Кіркоров по відеозв’язку телефонує нібито колишньому товаришеві по службі Мартинову, «щоб згадати армійські будні». Потім він у сорочці й блакитному береті, згадує, як вони з Мартиновим спали під однією ковдрою і милися в одній лазні. «А чи не вдарити нам горілочки, штик мені в жопу?» — каже Кіркоров.

В кінці ролику співак дізнається про те, що туди вбудували рекламу мастила «Анус», встає і йде, вимагаючи послати замовників «в анус». На прощання він заявляє, що він ні за які гроші не зніметься в такому ролику, і рве на собі тільняшку зі словами «штик мені в жопу».

Це відео було знято в рамках проекту #вмаскешоу. Раніше в рамках цього проекту Кіркоров зобразив пеніс і заспівав «пісню простати», висміявши передачу Олени Малишевої «Жити здорово!»

Шаманов вважає, що Кіркоров повинен видалити це відео. В іншому випадку він ризикує накликати на себе гнів представників цього роду військ. «Я хочу сказати Філіпу Кіркорову, що є в Росії приказка: не буди лихо, поки воно тихо. Як і багато десантників, я подивився цей огидний сюжет, де ви, пан Кіркоров, ображаєте два головних символи десантників — тільняшку і берет», — сказав Шаманов.

Він порадив видалити відео і вибачитися «для свого ж блага» і нагадав Кіркорову про висловлення «десантника може образити кожен, але не кожен встигає вибачитися».

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...