Хіти тижня. Шукати довго не довелось: На Прикарпатті затримали вандалів, які обезголовили погруддя Шевченка

У селі Підпечери на Тисменщині, що в Івано-Франківській області, у п'ятницю, 5 березня, вандали відрізали голову пам'ятнику Тараса Шевченка, який встановлений біля місцевого Будинку культури. Про це повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

Очільник Івано-Франківська з обуренням зауважив, що вандали "приурочили" свої дії до дня народження Кобзаря. "Сподіваюся, що ми скоро вияснимо, хто це зробив! Прошу правоохоронні органи знайти злочинців і гідно "оцінити" цю провокацію!", - прокоментував очільник міста.

Правоохоронці вже встановили та розшукали двох 18-річних місцевих мешканців, які причетні до вчинення хуліганських дій.

Поліцейські напередодні отримали повідомлення про вчинення акту вандалізму в селі Підпечери Івано-Франківської територіальної громади, де невідомі особи пошкодили погруддя постаменту Тарасу Шевченку - голову погруддя зняли із встановленого постаменту та поставили її біля пам’ятника.

Поліцейські оглянули місце події, опитали усіх можливих свідків та в ході проведених слідчих дій встановили та розшукали хуліганів. Їх дії кваліфіковано за ознаками вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, поліцейські встановлюють усі обставини події та вирішується питання про повідомлення правопорушникам про підозру.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...