Хіти тижня. "Сєпари виростають...": У соцмережах знайшли фото кореспондентки "112 каналу" шестирічної давнини

Дарина Чирах каже, що повністю змінила свої погляди з тих часів.

Користувачі соцмереж знайшли фотографію шестирічної давності кореспондентки 112 каналу Дар'ї Чирах. На ньому вона просила «захистити Донбас від української армії», передають Патріоти України.

"Сєпари виростають. І з окупованих територій, де вони просили путіна врятувати їх від української армії, їдуть до вільної України, де розповідають із телевізора новини", — пише користувач Твіттера під ніком evhen_n.

Чирах досить оперативно відреагувала і менш, ніж за годину, з'явилася її відповідь. Вона пояснила, що народилася і виросла в Донецьку, а потім туди прийшли війна і море пропаганди. Дівчина розповіла, що зараз повністю змінила свої погляди.

"Однак та 14-річна дитина і сьогоднішня 20-річна дівчина – це різні люди із різними поглядами на життя. Я давно живу, навчаюся і працюю в Україні. Так, я колись зробила помилку, зробила ту світлину. Зараз мені неймовірно соромно за це. Але прошу, не треба цькувати мене через помилки дитинства", — пише вона.

Водночас в коментарях користувачі запитують у Чирах про її роботу на 112 каналі, але ні на один вона поки що не відповіла.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...