Хіти тижня. Сім’я зі США знайшла на дорозі мільйон доларів і..: Що було далі

Підібравши два пакети на дорозі, подружжя подумало, що хтось необачно лишив сміття на проїжджій частині.

Емілі та Девід Шанци з округу Керолайн, що в американському штаті Вірджинія, під час подорожі автівкою знайшли на дорозі два пакети з майже мільйоном доларів готівки в них. Про це повідомляє місцевий телеканал WTVR, передають Патріоти України.

Спершу, підібравши два пакети на дорозі, подружжя подумало, що хтось необачно лишив сміття на проїжджій частині. Вони поклали його в кузов, а коли зупинилися, щоб викинути, побачили, що там лежить готівка — загалом майже мільйон доларів.

Шанци одразу ж зателефонували в поліцію округу Керолайн. Наразі там розслідують, як на дорозі могло опинитися так багато грошей. Найімовірніше, місцева пошта мала відвезти їх до банку. «Для когось настільки чесного й охочого повернути майже мільйон — з їхнього боку (подружжя Шанців — ред.) це винятковий вчинок», — розповів WTVR майор поліції Скот Мозер.

Він додав, що Шанци «добре представили свій округ, виявивши чесність». «Зробили правильну річ і повернули їх (гроші — ред.). Бо вони не належали нам», — пояснила Емілі Шанц.

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...