Хіти тижня. Сім’я зі США знайшла на дорозі мільйон доларів і..: Що було далі

Підібравши два пакети на дорозі, подружжя подумало, що хтось необачно лишив сміття на проїжджій частині.

Емілі та Девід Шанци з округу Керолайн, що в американському штаті Вірджинія, під час подорожі автівкою знайшли на дорозі два пакети з майже мільйоном доларів готівки в них. Про це повідомляє місцевий телеканал WTVR, передають Патріоти України.

Спершу, підібравши два пакети на дорозі, подружжя подумало, що хтось необачно лишив сміття на проїжджій частині. Вони поклали його в кузов, а коли зупинилися, щоб викинути, побачили, що там лежить готівка — загалом майже мільйон доларів.

Шанци одразу ж зателефонували в поліцію округу Керолайн. Наразі там розслідують, як на дорозі могло опинитися так багато грошей. Найімовірніше, місцева пошта мала відвезти їх до банку. «Для когось настільки чесного й охочого повернути майже мільйон — з їхнього боку (подружжя Шанців — ред.) це винятковий вчинок», — розповів WTVR майор поліції Скот Мозер.

Він додав, що Шанци «добре представили свій округ, виявивши чесність». «Зробили правильну річ і повернули їх (гроші — ред.). Бо вони не належали нам», — пояснила Емілі Шанц.

Відмовився від керівної посади і поїхав на фронт: Спогади про командира полку "Цунамі", який загинув в Одесі

вівторок, 19 березень 2024, 9:25

Командир полку "Цунамі" Олександр Гостіщев, який загинув 15 березня внаслідок російського удару по Одесі, ще 2014 року вирушив добровольцем захищати Україну. Він брав участь у звільненні Маріуполя, пройшов "Іловайський котел", а підчас повномасштабного...

"Хворе марення": Експерт оцінив російську систему "Борщевик" для пошуку Starlink

вівторок, 19 березень 2024, 9:17

Російські окупанти використовують на фронті пересувний засіб радіоелектронної розвідки "Борщевик" для виявлення українських терміналів супутникового зв’язку Starlink. Про те, чому не слід їх боятися, розповів український військовий та експерт із радіоз...