Хіти тижня. Сімпсони показали, яким буде 2021 рік, і люди моляться, щоб цього разу автори промахнулися

1 листопада на екрани вийшла 4 серія 32 сезону "Сімпсонів" з назвою "Будиночок жахів на дереві". У ній автори мультсеріалу показали апокаліпсис, який зруйнував місто Спрінгфілд у 2021 році. І все б нічого, от тільки фанам не смішно, всі ми знаємо, як "Сімпсони" вже неодноразово пророкували майбутнє, передають Патріоти України.

"Будиночок жахів на дереві" - хелловінський епізод серіалу, в якому жителі Спрінгфілда обирають нового президента США. За сюжетом Мардж закликає Гомера проголосувати, але він засинає в гамаку і пропускає вибори. "Та що може статися", - розводить він руками у відповідь на обурення дружини, але виявляється неправий.

Уже в наступних сценах глядачі бачать напівзруйнований і охоплений вогнем Спрінгфілд. Над містом проносяться вершники Апокаліпсису - Мор, Війна та Голод, а четвертий несе прапор "Будиночка жахів". Події нібито відбуваються у січні 2021 року.

"Вийшла нова серія "Сімпсонів", і там йдеться, що в січні 2021 року зійдуть чотири вершники Апокаліпсису... Ха-ха-ха, а я ще сподівалася..." - зазначили в Twitter.

"Ні, дякую. Ми пам'ятаємо, як обрали Трампа, і як з'явився коронавірус", - додали в коментарях. Деякі глядачі виявилися більш скептичними і нагадали, що "Сімпсони" неодноразово помилялися в своїх "прогнозах".

Джерело: Апостроф

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...