Хіти тижня. "Сюрприз" від злодіїв шокував: У Києві припарковане авто розібрали на запчастини - водій не може прийти в себе (відео)

У Києві з припаркованого на ніч на вулиці автомобіля не тільки вкрали колеса, але і пошкодили саму машину. Відповідне відео опублікували на Facebook-сторінці "Київ Оперативний", передають Патріоти України.

Як випливає з кадрів, машина сильно постраждала від рук злодіїв.

Обережно! У відео присутня нецензурна лексика

"Наскільки це потрібно бути відбитим, щоб робити таке? Мало того, що колеса вкрали, ще й погнули арки, пороги, двері ... просто немає слів", - прокоментував побачене автор відео.

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...

"Колишніх десантників не буває": На фронті загинув міський голова Лебедина Олександр Бакликов

вівторок, 16 квітень 2024, 14:30

На війні, захищаючи Україну від російських загарбників, загинув міський голова Лебедина Сумської області Олександр Бакликов. Він вступив до лав ЗСУ восени 2022 року. Про це інформує "Суспільне", передають Патріоти України. Інформацію про загибель підтв...