Хіти тижня. Сюрпризи вигадливості: Через пандемію коронавірусу людей закликають вдатися до досвіду... порноіндустрії

Порноактори набагато краще розбираються в тих речах, про які навіть не замислюються люди, перекпонана режисерка.

Здорові люди повинні брати приклад з порноакторів через коронавірус. Про це заявила режисер фільмів для дорослих Векс Ешлі в інтерв'ю виданню Mashable, передають Патріоти України.

На її думку, сьогодні світ може багато чому навчитися у них. «Коли твоє тіло - це твоя робота, ти дбаєш про гігієну, чистоту і профілактику набагато більше, ніж звичайна людина», - заявила порнорежисер.

За її словами, порноактори набагато краще розбираються в тих речах, про які навіть не замислюються люди, що не взаємодіють регулярно з чужими тілесними рідинами.

Ешлі додала, що призупинила зйомки одного зі своїх проектів через коронавируса. Так само вчинили і в деяких інших студіях, так як для більшості порноакторів робота з дому є неможливою.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...