Хіти тижня. Скалічені дівчата зможуть продовжити службу: Курсанткам, які постраждали через п'яного майора, вручили офіцерські погони в лікарні (фото)

Дівчата зможуть продовжити навчання після одужання і здійснити мрію стати військовими лікарями.

У вівторок, 1 вересня, погони молодших лейтенантів отримали курсантки військової медичної академії, які постраждали в результаті ДТП, що сталася в Києві з вини п'яного майора, інформують Патріоти України.

Як повідомляє Командування медичних сил України, погони молодших лейтенантів курсанткам вручили в Національному військово-медичному клінічному центрі «ГВКГ». Наказом Міноборони України молодих офіцерів зарахували в ряди слухачів Української військово-медичної академії.
Погони курсанткам вручили перший заступник командувача Медичних сил ЗС України полковник медичної служби Андрій Галушка та начальник Української військово-медичної академії полковник медичної служби Валерій Савицький. Дівчата зможуть продовжити навчання після одужання і здійснити мрію стати військовими лікарями.


Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...