Хіти тижня. Скандал на всю Америку: Популярна телеведуча назвала ансамбль Вірського російським

Позитив: Еллен Дедженерес запостила ансамбль Вірського. Негатив: з російської сторінки, де "мишебраття" вперто вважають українців "своїми".

Еллен Дедженерес. Фото: соцмережі.

Популярна американська телеведуча Еллен Дедженерес, яка позивається через фальшиву рекламу, опинилася в центрі скандалу. На своїй сторінці в Instagram зірка поділилася відео, на якому учасники ансамблю танцю України імені Павла Вірського готуються до концерту, передають Патріоти України.

Однак Дедженерес зробила репост ролика з російської Instagram-сторінки з ніком lookatthisrussian. Виглядає це так, ніби телеведуча назвала український ансамбль російським. У коментарях численні кореспонденти Еллен Дедженерес зазначають, що ансамбль Вірського - український, і закликають телезірку вказати це в публікації. Однак поки повідомлення Еллен залишається без змін.
У свою чергу, на ситуацію відреагував і сам ансамбль. На офіційній сторінці в Instagram вони висловили жаль, що подібні ситуації досі трапляються. «Позитив: Еллен Дедженерес запостила ансамбль Вірського. Негатив: з російської сторінки. Дуже шкода, що такі ситуації досі трапляються. Але дуже круто, що нас зможуть побачити 82 мільйони, які підписані на сторінку шоу Еллен Дедженерес. Пропонуємо всім сходити по посиланню і написати, що ми з України!", - йдеться в повідомленні.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...