Хіти тижня. Скандал у королівській родині: Єлизавета II і Меган Маркл посварилися через яйце

Поки Великобританія завмерла в очікуванні новин про дитину принца Гаррі і Меган Маркл, поява на світ якої затримується, стали відомі деякі подробиці, що стосуються ще предвесільного періоду життя пари.

Як пише видання Daily Mail з посиланням на відому журналістку, письменницю і «королівського кореспондента» Кеті Ніколл, Єлизавета II відчитала свою на той момент майбутню родичку за те, що та неналежним тоном розмовляла з обслуговуючим персоналом Віндзорського замку, передають Патріоти України.
Напередодні весілля Меган приїхала в замок, де планувався прийом гостей після її вінчання з Гаррі в каплиці Святого Георгія, щоб продегустувати страви святкового столу. За її наполяганням були приготовлені в тому числі і страви макробіотичної кухні, яка дуже популярна в Голлівуді - її дотримуються багато друзів колишньої актриси. Це вчення про харчування увібрало в себе ідеї даосизму і передбачає вживання в їжу продуктів, в яких збалансовані енергії інь і янь.

Спробувавши результат роботи кухарів, Меган дуже засмутилася і влаштувала скандал, заявивши, що «відчуває смак яйця» там, де його відчуватися не повинно. Коли їй сказали, що серед інгредієнтів не було яєць, вона почала наполягати, що вони там є: «Ні, я відчуваю. Я відчуваю його там!». У цей момент в приміщення несподівано зайшла королева. «Вона просто спокійно відвела Меган в сторону і сказала: «Меган, в цій сім'ї ми не розмовляємо так з людьми», - розповіла Ніколл.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...