Хіти тижня. "Скандал в благородном семействе": Дружина Валерія Меладзе припинила стосунки з його братом

Від російської співачки Альбіни Джанабаєвої надійшла заява про припинення співпраці з продюсером.

Альбіна Джанабаєва вирішила перестати співпрацювати з Костянтином Меладзе, який є братом її чоловіка Валерія Меладзе, передають Патріоти України.
За словами співачки, вона отримала цінний досвід будучи учасницею групи "ВІА Гра", після чого вирішила почати сольну кар'єру. Джанабаєва зазначила, що це надало їй можливість познайомитися з іншими авторами, зустріти однодумців, які зараз з нею працюють в команді.
Російська зірка висловила слова подяки Костянтину Меладзе, зазначивши, що безмірно поважає його. Як розповіла артистка, вони не співпрацюють з лютого 2018 року, і попросила шанувальників піти від обговорень.

Варто сказати про те, що ні Костянтин, ні Валерій Меладзе публічно не прокоментували її рішення.

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...

На Закарпатті 19-річний хлопець зґвалтував дитину, справою зайнялася поліція

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:15

На Закарпатті правоохоронці затримали 19-річного мешканця Мукачівського району, який зґвалтував 13-річну дівчину. Про це повідомили у поліції Закарпатської області, передають Патріоти України. Про постраждалу дівчину їм повідомили у медзакладі, куди в...