Хіти тижня. Скандал з "пропажею" серверів РНБО: Мережу підірвали фотожаби

У мережі продовжують бурхливо обговорювати скандал зі "зникненням" серверів з нібито секретною інформацією з ситуаційної кімнати Ради національної безпеки і оборони. Користувачі публікують "фотожаби" за мотивами скандалу, повідомляють Патріоти України.

Висміюють в них як сам факт пропажі техніки з урядових установ, так і пояснення цього з боку різних представників влади.

Нагадаємо, новопризначений секретар РНБО Олександр Данилюк опублікував відеозвернення, в якому повідомив про зникнення серверів з секретною інформацією з ситуаційної кімнати РНБО. Колишній глава РНБО Олександр Турчинов заявив, що відео було знято не в будівлі Ради, а в "окремих приміщеннях Адміністрації Президента України".

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...