Хіти тижня. Скандал з українським тризубом у Британії викликав ажіотаж серед фанатів Путіна

Прихильники Росії та політики президента Володимира Путіна щодо України бурхливо відреагували на внесення Великобританією тризуба в посібник із протидії екстремізму. Так, деякі користувачі мережі використали скандальну новину про український національний герб для дискредитації країни та пропагандистських цілей, передають Патріоти України.

"Виявляється, Скотленд-Ярд тризуб (у татушках) зараховує до нацистської символіки. Хоча, начебто, все правильно", – наприклад, пише автор Twitter-сторінки "Украина. Реалии".

"На захід від Смоленська знатно спалахнуло", – написав у Twitter користувач із ніком Ev.gen.

Інші користувачі в цей час розкритикували британських правоохоронців, відповідальних за помилку в посібнику, а також стали вимагати видалення з документа зображення герба України.

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...