Хіти тижня. Скандальна українська співачка стала жертвою грабіжників в одному з найбільших аеропортів України

У MARUV, яка відмовилася представляти Україну на Євробаченні-2019, вкрали прикраси та розтрощили її валізу.

Про неприємний інцидент, який трапився зі співачкою вранці 30 березня, MARUV повідомила на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Епатажна українська зірка розповіла в тимчасових історіях, що вона постраждала в Міжнародному аеропорту Бориспіль від рук зловмисників.

Співачка поверталася з Тель-Авіва, де напередодні давала концерт. За її словами, грабіжники розтрощили її багаж, на який вона чекала після виходу з літака. Вона зазначила, що в списку вкрадених речей є лише біжутерія. На її думку, грабіжники подумали, що це діаманти і золото, оскільки всі аксесуари зникли.

MARUV порекомендувала своїм шанувальникам пильніше пакувати свій багаж, щоб не бути пограбованими, як вона.


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...