Хіти тижня. Скандальний бізнесмен з озброєними людьми взяв штурмом Укравтодор (відео)

Потрапивши всередину, Амірханян погрожував співробітникам і розпитував, де знаходиться голова агентства.

В Укравтодорі заявили, що в четвер, 14 травня, в їх офіс у Києві незаконно проникли бізнесмен Араїк Амірханян і двоє озброєних осіб, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу держагенства.

До цього бізнесмен здійснив чотири спроби проникнути в будівлю на вул. Фізкультури. У результаті група незаконно скористалася в'їздом для службового транспорту і, виламавши двері пожежного виходу, проникла в будівлю, зазначили в Укравтодорі. З офісу групу Амірханяна вивели співробітники Державної служби охорони.

"Це не перший раз, коли Араїк Амірханян намагається, крім медіа-тиску, застосовувати фізичні погрози. Проти нього вже були відкриті кримінальні та адміністративні провадження. Зі зброєю Амірханян відвідував і попереднього голову Укравтодору Славомира Новака, і його попередників", – сказано в повідомленні.

Амірханян і наближені до нього компанії, як зазначили в Укравтодорі, заробляють за допомогою так званого тендерного троллінгу – блокування дорожніх тендерів.

"Станом на 13 травня "групою Араїка" в АМКУ заблоковано 11 тендерів на загальну очікувану вартість 5,9 млрд грн. Подібні дії мають прямий негативний вплив на реалізацію планів Великого дорожнього будівництва", – підсумували в агентстві.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...