Хіти тижня. Скандальний бізнесмен з озброєними людьми взяв штурмом Укравтодор (відео)

Потрапивши всередину, Амірханян погрожував співробітникам і розпитував, де знаходиться голова агентства.

В Укравтодорі заявили, що в четвер, 14 травня, в їх офіс у Києві незаконно проникли бізнесмен Араїк Амірханян і двоє озброєних осіб, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу держагенства.

До цього бізнесмен здійснив чотири спроби проникнути в будівлю на вул. Фізкультури. У результаті група незаконно скористалася в'їздом для службового транспорту і, виламавши двері пожежного виходу, проникла в будівлю, зазначили в Укравтодорі. З офісу групу Амірханяна вивели співробітники Державної служби охорони.

"Це не перший раз, коли Араїк Амірханян намагається, крім медіа-тиску, застосовувати фізичні погрози. Проти нього вже були відкриті кримінальні та адміністративні провадження. Зі зброєю Амірханян відвідував і попереднього голову Укравтодору Славомира Новака, і його попередників", – сказано в повідомленні.

Амірханян і наближені до нього компанії, як зазначили в Укравтодорі, заробляють за допомогою так званого тендерного троллінгу – блокування дорожніх тендерів.

"Станом на 13 травня "групою Араїка" в АМКУ заблоковано 11 тендерів на загальну очікувану вартість 5,9 млрд грн. Подібні дії мають прямий негативний вплив на реалізацію планів Великого дорожнього будівництва", – підсумували в агентстві.

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...