Хіти тижня. Скандальний російський автоблогер на швидкості 200 км/год потрапив в аварію (відео)

На даний момент невідомо, чи блогер Ерік Давидович був за кермом автомобіля в момент ДТП.

Скандальний автомобільний блогер Ерік Давидович на особистих сторінках в соцмережах опублікував фото за кермом BMW, яка потрапила в ДТП на Булаку в Казані Російської Федерації вранці у неділю, 3 червня, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

«Йшли 20, в тачці 3-є. Всі живі. Пристібайтеся!» - написав блогер. На даний момент невідомо, чи Давидович був за кермом автомобіля в момент ДТП. Відомо лише, що BMW він тестував взимку - картку тесту він публікує разом з кадрами ДТП.

На відео з місця аварії обличчя водія та пасажирів, які втекли з місця аварії, не розгледіти.

В коментарі до посту користувачі роблять однозначні висновки зі сказаного блогером:

«Потім молодь яка дивиться Еріка, вважає, що це нормально, ганяти під 200 км/год, Чому ви навчаєте? У вашому пості немає осуду водія, є тільки заклик використовувати ремінь...»; «Тут не треба пристібатися, а мізки мати, хотілося б, а що, якщо не дай Бог люди...»; «Тобто те, що вони «йшли 20» для тебе це нормально, по місту. Але вони повинні бути пристебнуті! Ти чого там, перевіджимався?» - пишуть користувачі.

Раніше ДАІ оголосили в розшук водія, який кинув BMW на місці аварії.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...