Хіти тижня. Схема дуже проста, але діє: Поліція розповіла про дівчину-шахрайку, яка працює у кафе по всій Україні (відео)

22-річна Олена Аксьонова вже 6 разів була засуджена за аналогічні злочини.

Дівчина використовує одну й ту саму схему. Фото: скріншот з відео.

У Харкові шахрайка-гастролерка за кілька днів виманила гроші у адміністраторів кількох ресторанів і кафе, інформують Патріоти України.

Дівчина використовує одну й ту ж схему. Під виглядом замовника свята вона приходить у заклад і каже, що хоче скасувати замовлення і забрати заставу, оскільки у неї померла бабуся. При цьому шахрайка називає реальні дані (імена, номери телефонів) людей, які замовляли свята в кафе.

"Адміністратори відкривали зошити, де це записано, і вона встигала почитати, що в зошиті пишуть. Вона входила в довіру, люди, поспівчувавши, повертали їй завдатки", – пояснили схему в поліції Львова.

Зазначається, що коли записи з камер спостереження виклали в соцмережі, користувачі впізнали дівчину. 22-річна Олена Аксьонова вже 6 разів була засуджена за аналогічні злочини. У минулому році її було затримано у Львові. Там за місяць вона обчистила щонайменше 20 ресторанів і кафе. Після внесення застави в 340 гривень дівчина відразу зникла і досі знаходиться в розшуку.

У поліції не виключають, що Аксьонова вже покинула Харків, адже за час своєї шахрайської "кар'єри" вона змінила кілька областей.


Джерело: ТСН.ua

"В його діях немає жодних порушень": Суддя, який вдвічі перевищив швидкість та наїхав на поліцейського, уникнув покарання

субота, 20 квітень 2024, 15:40

Друга Дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя (ВРП) 17 квітня 2024 року розглянула дисциплінарну справу щодо судді Тульчинського районного суду Вінницької області Сергія Ковганича, затриманого поліцією у березні 2023 року за перевищення швидкості. Н...

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...