Хіти тижня. Схопив за горло та порвав сорочку: Нардеп Барна влаштував сутичку з представником команди Зеленського на українському каналі (відео)

Нардеп від "Блоку Петра Порошенка" Олег Барна у коридорах телеканалу ZIK накинувся з кулаками на представника команди кандидата у президенти Володимира Зеленського - Святослава Юраша, повідомляють Патріоти України.

Як зазначає мовник, сталося це після однієї із їхніх програм, на якій Юраш як запрошений гість коментував тему другого туру президентських виборів і обговорював майбутні дебати між чинним президентом Петром Порошенком і лідером "Кварталу 95" Володимиром Зеленським.

Барна ж не був запрошеним на ефір і приїхав на канал спеціально, аби відповісти на заяви, які він почув у ефірі. Народний обранець зустрів Юраша, коли той якраз ішов до гримерки. Зокрема, він схопив представника команди Зеленського за горло, кілька разів стусонув його та у підсумку порвав тому сорочку. У конфлікт втрутилася охорона: вони спочатку розборонили учасників сутички, а потім вивели Барну з приміщення.

Як Барна ледь не задушив представника команди Зеленського: дивіться відео. За словами Юраша, Барні не сподобалося те, представник команди Зеленського говорив про Порошенка як головнокомандувача та Іловайськ.

Повторююсь, Петро Порошенко, як головнокомандувач мав вибір. Вибір між підкріпленням у Іловайськ і парадом. Він обрав парад. Стався котел, і тисячу кращих було втрачено. Цей вибір і численні інші ми не пробачимо "головнокомандувачу, – наголосив Юраш.

До слова, він у лютому отримав від Президента України Петра Порошенка орден "За заслуги" III ступеня за діяльність під час Революції Гідності.

Щодо Барни, то нардеп спершу підтвердив, коли почув в ефірі слова Юраша про події в Іловайську, то одягнув військову форму та приїхав на телеканал. Політик також стверджує, що під час розмови його опонент "шарпнувся і вишиванку свою порвав". Невдовзі це допис було видалено та зараз він є недоступним. Наразі ж на Facebook-сторінці Барни можна побачити лише гнівні та образливі дописи у бік Зеленського.

Трагедія сталася під час ремонту: На Вінниччині під завалами ґрунту загинув чоловік (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:17

На Вінниччині стався зсув ґрунту: рятувальники дістали з-під завалу загиблого чоловіка. Про це у вівторок, 23 квітня. Про це повідомила пресслужба ДСНС України, передають Патріоти України. "За попередніми даними, під час проведення робіт з ремонту кана...

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...