Хіти тижня. "Схоже не на колінну чашечку, а на пеніс!": Жінка хотіла зробити тату з героєм Marvel, але щось пішло не так (відео)

Мешканка США Кортні Лін вирішила зробити татуювання із зображенням єнота Ракети, проте результат її засмутив. У результаті дівчина розгледіла у малюнку схожість із чоловічими геніталіями. На своїй сторінці в TikTok Лін показала ролик, на кадрах якого продемонструвала перманентний малюнок на правій руці, передають Патріоти України.

Вона заявила, що окрім вигаданого персонажа з фільму кіновсесвіту Marvel "Вартові Галактики", тату нагадує пеніс. За словами американки, побачивши початковий малюнок, вона зрозуміла, що його частина виглядає більш фалічно, ніж передбачалося. "Це мала бути наколінниця. Але вона не схожа на колінну чашечку, а на пеніс!" – пояснила Лін у TikTok.

Ракета зображений з лазерною гарматою в руках, стоячи на колінах на землі. "Погляньте на цю наколінницю, там є лінія. Він (татуювальник) правильно малював, на жаль. Не знаю, чи це складка на одязі, тріщина в наколіннику чи щось ще", – додала дівчина.

Лін вирішила знайти нового майстра тату та не домальовувати Ракеті ноги, а також не робити їх червоними, як це передбачалося спочатку.


Виплати біженцям: Ось яку грошову допомогу отримують українці у Німеччині та Польщі

четвер, 2 травень 2024, 6:59

Німеччина та Польща - дві країни, які прийняли найбільше українських біженців. Сукупно там перебувають понад половина всіх людей з тимчасовим захистом у ЄС."РБК-Україна" розповідає, які виплати та програми допомоги для втікачів від війни діють в Польщі...

В Україні ціни на популярний фрукт б'ють минулорічні рекорди: Що відбувається

четвер, 2 травень 2024, 6:48

Вартість бананів в Україні стрімко зросла. Закупівельна ціна перевищила торішній рекорд, сягнувши 49,8 грн за кілограм. У супермаркетах банани коштують уже близько 70 грн за кіло, передають Патріоти України. Причиною зростання є кліматичні зміни, які з...