Хіти тижня. "Схиблений на війні!": Бойовики "ДНР" влаштували істерику через нового командувача ООС (відео)

У терористичній "ДНР" забили на сполох через призначення генерал-лейтенанта Володимира Кравченка новим командувачем Операції Об'єднаних сил на Донбасі, повідомляють Патріоти України.

Так, в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1" одіозний терорист, "начальник пресслужби народної міліції ДНР" Даниїл Безсонов заявив, що справою всього життя Кравченка є боротьба з Росією і що він є одним із найбільш принципових генералів сучасної армії України.

"Кравченко, по-перше, дуже сильно відрізняється від інших українських генералів своєю войовничістю і скромністю в побуті. У його голові тільки війна. У його голові тільки бажання бути великим уславленим полководцем, таким собі українським наполеоном. Він схиблений на війні! Крім того, він уже на першій нараді своїй дав команду, що щодня у них повинні бути якісь перемоги. Також Кравченко розуміє важливість інформаційної війни", – стурбовано висловився колаборант.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...