Хіти тижня. Склався за лічені секунди: У Росії обвалився 9-поверховий гуртожиток (відео)

Багатоповерхівка впала поблизу майданчика, де в цей час гралися діти.

У Росії біля дитячого майданчика обвалився 9-поверховий гуртожиток. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ресурс metro.

Трагедія сталася в місті Норильськ. Багатоповерхівка впала поблизу майданчика, де в цей час гралися діти. На кадрах видно, що будівля буквально склалася за лічені секунди, а в повітря піднялися клуби диму. Діти, які грали на гірці, з криками розбігалися, щоб не потрапити під уламки і пил, які розліталися в сторони.

В результаті обвалення ніхто не постраждав. Найближчим часом робочі приступлять до розбору завалів на місці колишнього будинку. Зазначають, що ця будівля - колишній гуртожиток, який готували під знесення. На момент обвалення в багатоповерхівці нікого не було, а сама територія була огороджена парканом.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...