Хіти тижня. Скрепне "імпортозаміщення": У мережі показали, що п'ють у Росії (відео)

У Росії в продажу з'явилося підроблене китайське пиво.

Відповідне відео набирає популярності в мережі. Автор ролика купив звичайну банку німецького пива в одному з мережевих пивних магазинів в Уфі, передають Патріоти України.

Однак коли росіянин зірвав етикетку з пива, він виявив напій зовсім іншої марки, а його склад був написаний китайською мовою.

Інтернет-користувачі висміяли автора відеоролика:

"Чоловік скаржиться, що в магазинах замість німецького пива продають китайські підробки. Навіщо він взагалі поліз купувати німецьке? Спершу звикаєш до смаку хорошого пива, потім починається гомосексуалізм, а потім що? Путіна захочеться поміняти?!"

"Просто йому захотілося дешевого німецького пива".

"Поки в РФ якісні європейські продукти давлять тракторами з бульдозерами і спалюють на спеціально побудованих заводах, братушки китайці не дрімають..."

"Голосував за пуйло, мабуть? Стабільність? Пий, що дають".

"Казкова країна".


Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...