Хіти тижня. "Скрепний мазохізм", або Звичка програвати: Російський боксер зазнав чергової нищівної поразки на рингу (відео)

Добру частину кар'єри Устінов провів під знаменами кличківського K2 Promotions і навіть вважався якийсь час найперспективнішим супертяжем в обоймі компанії братів.

42-річний російський боксер надважкої ваги Алєксандр Устінов (34-4, 25 KO) на рингу Lamex Stadium (Стівенідж, Англія) зазнав третьої поспіль поразки: він був достроково битий у бою з проспектом Джо Джойсом (9-0, 9 KO) з Великобританії, передають Патріоти України.

Проводячи перший бій під керівництвом Едама Бута, британець пробував боксувати на старті бою. Виходило, хоча з такою масою робити це красиво, жваво і без заносів йому було складно. Устінов, поки був свіжий, пару разів теж приклався - але не більше того.

У другому раунді Джойс почав щосили користуватися перевагою в швидкості і вкладатися в удари. Масивний Алєксандр не дуже впевнено стояв на ногах і багато в'язав суперника.

Влучивши справа у третьому раунді, Устінов більше ні на що не спромігся і хвилиною пізніше опинився в нокдауні біля канатів: пропустив бічний зліва у скроню. Нокдаун плавно перейшов у нокаут, так як піднятися вчасно Алєксандр не зміг або не захотів.

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...

Підстава для визнання непридатним: Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації

вівторок, 23 квітень 2024, 9:55

В Україні продовжується військовий стан, а також проводиться загальна мобілізація. Усі військовозобов'язані зобов'язані пройти Військово-лікарську комісію (ВЛК). Проте існують хвороби хребта, при яких особу визнають непридатною до військової служби у З...