Хіти тижня. Скрепи "високодуховні": Священика РПЦ покарали через "відверті" фото дружини

У керівництві місцевої єпархії відсторонили священика Сергія Зотова від служіння у кафедральному соборі через те, що "дружина виставила себе напоказ.

Оксана Зотова, дружина священика. Фото: соцмережі.

У Магнітогорську (Росія) дружині священнослужителя Сергія Зотова Оксані влаштували цькування в інтернеті після того, як вона взяла участь в конкурсі краси "Ти унікальна" і виклала фото в соціальні мережі, повідомляють Патріоти України.

Зотову впізнали читачі соцмереж. І почали засуджувати. Адже фотографії жінки були далеко не цнотливі - яскравий макіяж, відкрита сукня. Це спричинило скандал навколо неї та її чоловіка.

Крім того, пару звинуватили у любові до красивого життя та відпочинку на Барбадосі. Хоча сам священик присягався, що ніколи не був на цьому острові. Оксана Зотова працює косметологом у власному салоні краси.

У керівництві місцевої єпархії відсторонили священика Сергія Зотова від служіння у кафедральному соборі. Натомість він отримав призначення в село Фершампенуаз Нагайбакського району області.

Керівник церковного суду отець Федір Саприкін пояснив, що "це великий гріх, коли дружина священика виставляє себе напоказ". За його словами, дружина священика має покаятися, інакше її чоловіка не поновлять у служінні в місті. "Що це за священик, якщо не може своєю сім'єю керувати? Як він тоді збирається керувати парафією, паствою?" – заявили в РПЦ.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...