Хіти тижня. Скрепи високодуховні: У поїзді "Сімферополь-Москва" напівгола росіянка на ходу викинула 10-місячну доньку

П'яна росіянка вийшла з купе без трусів, тримаючи однією рукою за одяг немовля.

У поїзді "Сімферополь - Москва" 36-річна мешканка російського Воронежа спробувала розправитися зі своєю 10-місячною дочкою. Відео того, що сталося оприлюднив YouTube-канал на Kerch.FM, передають Патріоти України.

Інцидент стався ще 10 січня. П'яна росіянка вийшла з купе без трусів, тримаючи однією рукою за одяг немовля. Вона відкрила двері на міжвагонні сходи і з усієї сили кинула туди дитину, як мішок зі сміттям. Після цього вона спокійно повернулася в купе. Примітно, що жінку намагалася заспокоїти інша її дочка - 7-річна дівчинка. Саме вона кинулася за викинутою дитиною. Коли все сталося, з купе з'явився і співмешканець неадекватною матері.

Відомо, що сім'ю висадили з поїзда на наступній станції - в місті Кримську Краснодарського краю РФ. На жінку і її співмешканця складено адміністративний протокол про неналежне виконання батьківських обов'язків. Постраждалу дівчинку госпіталізували, а її старшу сестру відправили в соціально-реабілітаційний центр. Однак вже через 4 дні дітей повернули родині.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...