Хіти тижня. "Скрепы жгут!": На Росії жінка поскаржилася поліції, що її ... "зґвалтував кінь"

Історія набула розголосу після того, як фото рапорту на ім'я начальника відділення поліції було опубліковано в соцмережах.

У Челябінській області місцева мешканка поскаржилася в поліцію на те, що її зґвалтував кінь. Вона мала на увазі чоловіка на прізвисько "Кінь", проте в поліції зрозуміли скаргу громадянки в буквальному сенсі, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Історія набула розголосу після того, як фото рапорту на ім'я начальника відділення поліції було опубліковано в соцмережах. У ньому зазначено, що 3 лютого о 23:35 до чергової частини відділу поліції «Південний» ОМВД по Міасу надійшов дзвінок від 46-річної жінки, яка повідомила про те, що «цей кінь її зґвалтував».

"В ході перевірки встановлено, що жінка перебувала в стані алкогольного сп'яніння. У повідомленні про злочин вона не назвала анкетні дані кривдника, а скористалося неформальною лексикою», - пояснили в місцевій поліції.

Надалі факт злочину не підтвердився. З'ясувалося, що згаданий жінкою чоловік має неформальне прізвисько Кінь.

Разом з тим, як встановила перевірка, службове повідомлення про злочин сфотографував і розмістив в соцмережах вільнонайманий працівник ВМВС. За це винний буде звільнений з органів внутрішніх справ з негативних підстав, а його керівники притягнуті до дисциплінарної відповідальності, зазначили в ГУ МВС регіону.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...