Хіти тижня. "Скульптори приймали щось важке": У Росії відкрили ще один моторошний пам’ятник (фото)

Дивний меморіал був відкритий на Алеї воїнів-інтернаціоналістів в Астрахані під залпи салютної групи.

Влада Астрахані осоромилися після відкриття химерного пам’ятника, присвяченого мешканцям міста, які загинули у війні в Афганістані. Про це пише місцевий портал Астрахань24, передають Патріоти України.

Дивний меморіал був відкритий на Алеї воїнів-інтернаціоналістів в Астрахані під залпи салютної групи. За інформацією журналістів, пам’ятник, який викликав обурення в соціальних мережах, виготовили з дагестанського граніту, його вага становить близько 1160 кг. Навколо меморіалу також поклали скельний камінь, який був заздалегідь завезений з Афганістану.

Після хвилини мовчання присутні поклали вінки та квіти до підніжжя монумента. Відкриття пам’ятника викликало переполох в соцмережах, після чого на адресу місцевої влади посипалися жарти і їдкі коментарі.

Так, на скандал з пам’ятником відреагував блогер і ветеран війни на Донбасі Анатолій Штефан «Штірліц». Він припустив, що автори російських пам’ятників останнім часом «щось важке приймають». «Стійке відчуття що скульптори на Росії щось важке приймають для своїх шедеврів. 25.12.2020 в Астрахані відкрили меморіал» Чорний тюльпан», – написав він у своєму Telegram-каналі.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...