
Журналісти шоу «Таємний агент», що на Новому каналі, провели експеримент і показали, з чого роблять ковбасу, передають Патріоти України.
Журналістка провела розслідування на невеличкому заводі в Черкасах, куди влаштувалася, щоб робити фарш і невеличкі ковбаски для пікніка, схожі на домашні. Продукція компанії реалізується в Черкасах та області.
За словами заступника міського голови Черкас Ігоря Волошина, якого запросили на пост-шоу, в місті є лише один офіційний виробник ковбас. На підприємстві працюють дві сотні осіб, фірма виробляє понад 150 позицій і є постачальником для місцевих ресторанів та магазинів. Однак чи саме на це підприємство ходила журналістка, у програмі не йдеться.
Глядачам програми показали м'ясо, яке розморожується під обігрівачем, гнилі кишки та воду з кров’ю, яку додають у ковбасу.
Директор виробництва Роман по телефону повідомив, що ковбасу на підприємстві не роблять, лише фарш, однак інший таємний агент, влаштувавшись у той же цех довів, що таки роблять.
Втім ведучі програми пообіцяли надати Ігорю Волошину всі дані та документи, що стосуються виробника, аби міська влада вжила заходів. У коментарі місцевим ЗМІ чиновник зауважив, що ніяких документів йому ніхто не надавав.
Повне відео можна переглянути ТУТ.
Можливо тодішні скандинави таким чином хотіли задобрити своїх богів, аби мати гарні улови та інші гаразди. У Швеції археологи виявили 5000-річний скелет собаки, похований разом із кістяним кинджалом. Знахідку зробили під час будівництва нової високошви...
Президент України Володимир Зеленський припинив виплату державних стипендій знаменитим українським спортсменам Сергію Бубці та Яні Клочковій. Про це свідчить указ, який було опубліковано на сайті президента, передають Патріоти України. Бубка є олімпійс...